dimarts, 9 d’octubre del 2018

INFORMACIO sobre els LLibres de Lectura


Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, aquest curs l'import dels llibres de lectura dels alumnes de l'institut, passa a càrrec de les famílies, ja que s'ha deixat de fer el sistema de socialització d'aquests llibres. Davant això l'AMPA estem pensant maneres per abordar aquest fet d'una forma que ens sembli més justa per les famílies. Mentrestant, us fem arribar unes consideracions per abaratir o fer més portable aquest cost:

- Alguns professors veuen bé l'ús de llibres digitals a traves d'un ebook.

- Es poden adquirir alguns llibres a traves de plataformes digitals de segona mà, tipus wallapop, o a botigues de segona mà. A Terrassa n'hi ha algunes com el Second Hand al C/ Arquímedes, 265 o el Re-Read a la Rambla d'Egara, 223.

- Alguns alumnes de cursos anteriors els pot interessar revendre els llibres que ja han utilitzat.

- Els alumnes no necessiten tots els llibres a principi de curs, sinó que alguns no els utilitzaran fins el tercer trimestre, de manera que podem espaiar la compra.

- La Biblioteca de Vacarisses, com totes les de la Diputació treballen en xarxa i ens poden localitzar llibres i fer-los portar des de qualsevol biblioteca.Esperem que alguna d'aquestes consideracions us siguin pràctiques.Atentament,
La junta de l'AMPA
Vacarisses, 7 d'octubre de 2018