dilluns, 21 de desembre del 2015

Benvolgudes families.
Us informem dels resultats de la campanya 



Companyes i companys,

Aquest correu és per agrair-vos, en nom de l'Associació Sirio Catalana per la Llibertat i la Democràcia i el Comitè de Solidaritat amb el Poble Sirià,  la vostra participació a la campanya d'ajuda a la gent de l'interior de Síria. Dissabte ens vam reunir una seixantena de persones a Can Batlló per acabar d'endreçar tot el material.








En aquest enllaç podeu trobar més fotos de la jornada:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1787607308133658.1073741834.1543252535902471&type=1&l=465e8bf8c7

Amb l'ajuda de tots i totes hem aconseguit:

-11 palets d'aliments (arròs, llegums, pasta, llaunes)
-4 palets de llet infantil
-12 palets de material higiènic (compreses i bolquers)
-3 palets de material escolar
-3 palets de cadires de rodes i caminadors
-3 palets de material sanitari

Sabem que aquesta ajuda és petita en comparació amb les necessitats de la població dins Síria, però també que serà un dels pocs recursos que arribaran a zones assetjades.

Aquest resultat ha superat totes les nostres expectatives i respon a l'amplitud de la campanya, que sense suports institucionals i ha comptat amb l'esforç de la gent dels barris i pobles de casa nostra

No ens cansarem de repetir-ho: gràcies a tots i totes els qui heu recollit, comprat, empaquetat, donat el vostre temps, esforç, espais i heu fet arribar el missatge a companys i familiars per portar i inspirar il·lusió.

També us volem donar les gràcies per no limitar-vos a la solidaritat material i per interessar-vos per la situació del poble sirià. Tan important com l’ajuda material és fer sentir la veu de la revolució siriana i del poble que continua reclamant llibertats, dignitat i justícia social, malgrat la brutal repressió del règim, els atacs de Daesh i totes les intervencions estrangeres. Per això hem fet en aquest mes una trentena de xerrades i cinefòrums en què han participat unes 1.800 persones.

Voldríem que aquesta campanya no sigui el final sinó un pas per ampliar la solidaritat amb el poble de Síria. I creiem també que ens hem de mobilitzar al carrer. Per això us convocarem a finals de gener a una concentració a la Plaça Sant Jaume, on ens agradaria molt que participeu amb pancartes de les vostres poblacions. Mes o menys serà en aquelles dates quan està prevista l'arribada de l'ajuda que hem enviat a Síria i voldríem que amb el material, les xarxes socials els portin també el nostre suport a la seva causa.  

A més, us farem arribar mensualment un butlletí digital amb informacions i articles interessants sobre Síria.  Igualment us proposem que continueu fent activitats als vostres centres i poblacions i per això us oferim:

- Xerrades
- Cinefòrums
- Exposicions de fotografia

Cap a la primavera –en funció de com evolucioni el conflicte- ens plantejarem organitzar un nou enviament d’ajuda.

Gràcies de nou a tots i totes per la vostra participació. El poble de Síria només pot confiar en la solidaritat dels pobles.

Una gran abraçada

Comitè de Solidaritat amb el Poble Sirià